Lemme – turundus

Maison koolitustel on hea meel, et Lemme oma tohutuid turunduse kogemusi just meie kaudu jagada on otsustanud. Kui tulete kursusele või ühinete Maison Mentorklubiga, siis Lemme on üks neist, kes jääb kindlasti kauaks meelde.

Paar isiklikku fakti – Lemme on sündinud Hobuse aastal ja tema “firmamärgiks” on maasikas. Mida need kaks meile räägivad?

Hobune on kena välimusega, oskab maitsekalt riietuda, armastab etendusi ja kogunemisi, rahvast ja esinemisi. Sel aastal sündinu on taiplik ininmeste tundja ja pühendunud teistele inimestele. Hobune on väsimatu töörügaja ja sageli mitmes suunas, sest ta on mitmekülgselt andekas.

Lemme lemmik ja tema enda märk on värviline, mahlane, hästi lõhnav ja isegi hullutav maasikas. Jah, ja see ongi Maison koolituste turunduse guru Lemme!

Pole imeks panna, et juba 1980date lõpul, kui vaba turg ja enese “turule toomine” olid siinkandis veel tundmatud teadused, leidis Lemme võimaluse ennast sel alal koolitama asuda. Ebatavalise oli ka 1990date suure kriis ajal harida end kallites ärikoolides. Lemme sai sellega hakkama. Pere ja pingelise töö kõrvalt. Töökogemust lihvis ta isikliku tööstuse üles ehitamise aja rahvusvahelise kaubanduse alal tegutsedes. Tema kogemusi kasutasid kohalikud suurimad meediakontsernid, kus ta koolitas ja juhtis reklaami-tiime. Kõige selle niigi usukumatu juures ei suutnud tema sõbrad ära imestada (ja see kestab), kuidas jätkus aega ja väsimatut energiat hoolida ja hoolitseda kõigi nende eest, kes olid tema ümber. Lemme praktiline positiivsus ja rõõmsameelne tegutsemistahe on see, mille ta toob ka oma kursantide ja koosmõtlejateni. Lemme on rakett, mis viib teie unistused oma ettevõttest uuele tasemele.

Turundus
on lahe!

Lemmelt õpite, kuidas korraldada oma alustava ettevõtte müügitöö, selle strateegiline planeerimine, kuidas organiseerida ja administreerida oma kohalolu suurel turul väikeste vahenditega, kuidas suhtuda ettevõtte alustamisse kui ajalisse ja tulemuslikku projekti, kuidas koolitada välja oma abilised, kuidas säilitada usk ja positiivsus.

Ja seda kõike oma parimad küljed välja tuues, ilma koormava IT ja tehnika abita.

Maison koolitused
Paljude suurte brändide taga, mida näete täna Eestis, on olnud Lemme Leima.
Concordia rahvusvaheline äri

„Olen terve elu uskunud ja ka selles suunas tegutsenud, et lahendamatuid olukordi pole olemas, et inimesed on pigem head ning alati otsinud lahendusi, kuidas „saaks“ , mitte otsinud põhjendusi kuidas „ei saaks“.

Nii ütleb iseenda kohta naine, kes oskab olla nii naabriplika kui suurilma daam,
kelle hobideks on klassikaline tants, õmblemine, lugemine ja reisimine
ja kes täna on siin, et aidata Sinul saavutada oma elustiili ettevõte
tehes seda, mida Sulle meeldib teha ja olles see, kes Sa tahad olla.

Lemme Leima juhib igapäevaselt turundusettevõtet Magna Labor .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: